Termeni si conditii de utilizare

Ultima modificare: 18 Iunie 2020.

HaiSalut!

Ai ceva de spus?

Doresti sa ne comunici ceva? Te rugam sa folosesti pagina noastra de contact.

INFORMATII PRELIMINARE

Webite-ul haisalut.ro (denumit in continuare „Site-ul”) a fost dezvoltat in nume propriu de catre Asociatia Identitate Culturala Contemporana (AICC), asociatie constituita in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Calea Victoriei 155, bloc D1, scara 5, etaj 5, camera A5:1, [email protected], 0722.259.885, 021.310.30.66.

Prin accesarea, navigarea si utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate mai jos, deoarece ele reglementeaza dreptul de utilizare a site-ului. Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate.

AICC isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare oricand, fara notificare prealabila, utilizatorul avand obligatia de a revizui periodic Termenii si Conditiile de utilizare pentru a citi cea mai recenta versiune a acestora.

INFORMATII PUSE LA DISPOZITIE

Site-ul este destinat publicului din Romania interesat de mentinerea si consolidarea identitatii culturale romanesti si poate fi utilizat in vederea obtinerii de informatii noi si stiri care promoveaza excelenta romaneasca din afara tarii in randul publicului din Romania.

In acest sens informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului pot lua forma unor materiale precum: texte, materiale audio, materiale video, imagini, insemne, marci si logo-uri, programe de calculator, baze de date, coduri sursa, meta-date sau alte asemenea, puse la dispozitia utilizatorilor. Uneori, poate include si continut care este detinut sau controlat de catre terti si pentru care avem permisiunea de a vi-l pune la dispozitie.

Utilizatorii declara si inteleg ca AICC nu controleaza si nu raspunde pentru opiniile prezentate. AICC va depune toate eforturile rezonabile de a gazdui pareri, evaluari, comentarii si analize cat mai diverse in efortul de a multumi cat mai multi utilizatori in functie de preferintele acestora.

In situatia in care permiteti unui copil sa va foloseasca dispozitivele pentru a accesa site-ul, sunteti singurul responsabil pentru a decide daca un astfel de continut este sau nu potrivit pentru a fi vizualizat de catre un copil.

In calitate de utilizator este posibil sa va fie acordata posibilitatea de a contribui si a va implica, de exemplu prin comentarii si mesaje sau alte tipuri de materiale care va apartin/al caror autor sunteti. Prin transmiterea acestora ne acordati o licenta neexclusiva, pentru intreaga durata de protectie, de a le utiliza si partaja in orice modalitate si in orice mediu, in intreaga lume si fara nicio alta responsabilitate, financiara sau de alta natura, fata de dumneavoastra. In situatia in care un astfel de continut va fi utilizat veti fi citat ca sursa a acestuia (prenume, nume etc).

PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site, precum si continutul acestuia, incluzand, dar fara a se limita la text, marci comerciale, logo-uri, fisiere audio sau video si baze de date Sunt proprietatea exclusiva a autorilor acestora. Prin urmare, orice reproducere, reprezentare, distributie si/ sau folosire, in intregime sau doar partiala, a site-ului sau a oricarei parti componente a acestuia este strict interzisa, incluzand si orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta buna functionare a serverului care ruleaza site-ul.

Intreg continutul acestui site se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi dar fara a se limita la Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe sau Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice. Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al AICC. Orice incalcare a celor mentionate anterior va atrage raspunderea penala a faptuitorului.

In situatia in care considerati ca pe site exista continut care incalca drepturi de autor care va apartin, va rugam sa ne anuntati utilizand formularul de contact. In acest sens va rugam sa ne furnizati informatii cum ar fi datele dvs de contact, detaliile referitoare la continutul vizat si dovezi cu privire la detinerea drepturilor de autor asupra continutului respectiv si ca publicarea acestuia nu a fost autorizata de catre dumneavoastra.

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

AICC nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul pentru care exista link-uri catre alte site-uri. AICC nu controleaza aceste site-uri si nu este responsabila pentru continutul acestora. Accesarea si utilizarea acestor site-uri de catre dumneavoastra se va face exclusiv pe propriul risc, motiv pentru care va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile, precum si Politicile acestor alte site-uri.

Folosirea de link-uri, marci comerciale, nume, servicii, nume de domenii si nume de inregistrare ale altor companii nu implica in niciun fel, daca nu se specifica altfel, existenta unei afilieri intre AICC si orice astfel de firme, produse, servicii, marci comerciale, nume sau denumiri inregistrate.

LIMITAREA RASPUNDERII

AICC nu accepta, in limitele prevazute de lege, nicio raspundere in ceea ce priveste pierderile directe sau indirecte sau daunele care rezulta din sau care au legatura cu utilizarea, operarea sau indisponibilitatea acestui site si a continutului sau.

AICC nu garanteaza nici calitatea tehnica si functionala a site-ului, nici lipsa virusilor care pot exista pe site si nu va fi tras la raspundere pentru daunele directe si indirecte suferite sau invocate.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

AICC nu va raspunde pentru niciun fel de intarzieri sau neexecutare sau executare necorespunzatoare a a serviciilor sale, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit, astfel cum acestea sunt definite de lege. Forta majora sau cazul fortuit va fi comunicat in cel mai scurt timp de la data aparitiei.

NOTIFICARILE

Utilizatorul este de acord ca toate notificarile/comunicarile efectuate in legatura cu prezentul site sa se efectueze prin intermediul postei electronice la adresa de e-mail comunicata prin formularul de contact sau la adresa de e-mail a AICC, respectiv [email protected]. In cazul in care Utilizatorul doreste sa uzeze de o alta modalitate pentru transmiterea notificarii/comunicarii trebuie sa obtina acordul expres al AICC, exprimat in scris.

CONFIDENTIALITATE

AICC si Utilizatorul vor pastra confidentialitatea Informatiilor Confidentiale si nu vor divulga aceste informatii tertilor, cu exceptia situatiei in care exista acordul prealabil si scris al AICC/Utilizatorului de divulgare a Informatiilor Confidentiale.

De asemenea, nu se va pastra obligatia de confidentialitate in cazul in care informatiile sunt sau au fost facute publice in alt mod decat ca urmare a incalcarii prezentei sectiunii sau daca informatiile sunt solicitate a fi divulgate in scopul intrunirii oricaror cerinte legale sau de reglementare, cu conditia informarii de indata a celeilalte parti cu privire la aceasta solicitare, AICC. Utilizatorul urmand sa furnizeze aceste informatii numai daca acest lucru este absolut necesar.

LEGISLATIA APLICABILA

Toate situatiile aparute in legatura cu utilizarea si continutul site-ului haisalut.ro sunt guvernate de legislatia romana in vigoare, indiferent de locul de accesare a site-ului. Orice litigiu care are ca obiect o disputa cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site va fi supus spre solutionare instantelor romane.